Nieuws

Weer akkoord voor samenwerking in Pro3

Tijdens de jaarvergadering van 21 maart hebben de aanwezige leden weer eensgezind gekozen voor voortzetting van de progressieve samenwerking in Pro3. In dat kader is ook gesproken over aandachtspunten vanuit GroenLinks voor het nieuw op  te stellen programma van Pro3 voor de raadsperiode 2018-2022. Genoemd zijn duurzaamheid en energietransitie. Het bestuur neemt dit mee in het overleg met de Programmacommissie van Pro3.

Lees verder

Oud GroenLinks raadslid Kees Langerwerf overleden

 

Ons bereikte het droevige bericht dat Kees Langerwerf, van 2002 tot 2006 fractievoorzitter van Groenlinks in de gemeenteraad van Loon op Zand, op 76-jarige leeftijd is overleden. Kees was een bevlogen en sociaal politicus die zich op veel manieren inzette voor de lokale gemeenschap. In 2010 en 2014 stond Kees op de kandidatenlijst van Pro3.

Lees verder

Continuering samenwerking in Pro3

Op de jaarvergadering van 8 maart is het voorstel van het bestuur om het slapend bestaan van de GroenLinks afdeling te continueren en beschikbare menskracht in te zetten voor Pro3 overgenomen.

Daarnaast werd op de ledenvergadering nog gesproken over het referendsum over het Associatieverdrag met Oekraïne gehouden. GroenLinks voert campagne vóór het verdrag. Wij ondersteunen die campagne door posters te hangen op de verkiezingsborden en raamposters bij de leden aan te leveren en een persbericht in De Duinkoerier.

Lees verder

Louis Laros, plaats 9 GroenLinks (2)

Vorige week heb ik al aangegeven dat er wat mij en GroenLinks betreft beter moet worden gekeken naar het openbaar vervoer. Buslijnen die onrendabel blijken, maar van groot belang zijn voor de levensvatbaarheid van een dorp of kern moeten ook nog steeds de mogelijkheid hebben om te blijven bestaan.

Lees verder

Pagina's