Lijsttrekker GroenLinks Europa komt naar Strijp-S

Op zondag 16 februari organiseert GroenLinks Brabant in samenwerking met de Eindhovens afdeling een openbare bijeenkomst over werk. Te gast zijn Bas Eickhout, lijsttrekker GroenLinks Europa en de lijsttrekkers van verschillende GroenLinks Brabant afdelingen.

Ook is er die dag een debat over werkgelegenheid tussen Renate Richters (lijsttrekker GroenLinks Eindhoven) en Monique List (VVD wethouder Economie, Werk en Beroepsonderwijs). Het programma start om 15.00 uur in PopEi op Strijp-S. 

Bas Eickhout, lijsttrekker voor GroenLinks Europa. Eickhout houdt zich bezig met de dossiers klimaat, eurocrisis, dierenwelzijn, banken en financiële markten, de toekomst van de Europese Unie en voedsel en landbouw. Eickhout belicht werkgelegenheid vanuit het Europese perspectief. Ook presenteren de GroenLinks lijsttrekkers uit Tilburg, Oosterhout, Drimmelen en Helmond initiatieven op het gebied van werkgelegenheid en duurzaamheid uit hun gemeente.. 

Tot slot is er een debat tussen Renate Richters (lijsttrekker GroenLinks Eindhoven) en Monique List (lijsttrekker VVD en wethouder van Economie, Werk en Beroepsonderwijs) waarin ingegaan wordt op de ruimte die de gemeente heeft binnen de nieuwe participatiewet, hoe helpen we mensen duurzaam aan het werk? 

 

Kortom een boordenvol programma over één van de belangrijkste thema’s van deze gemeenteraadsverkiezingen: werkgelegenheid. Iedereen is zondag 16 februari vanaf 15:00 van harte welkom bij PopEi op Strijp-S. Voorafgaand aan dit programma voert GroenLinks Eindhoven campagne rondom de Feelgoodmarket en Urban Shopper.